AJANKOHTAISTA

Kuopion Muotoiluakatemia hakee 
opettamista rakastavaa muotoilijaa tai taidepedagogia
opettamaan 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille muotoilua sekä tekemään muotoilun hanketyötä.

Kuopion Rouvasväenyhdistys on perustettu vuonna 1860 keräämään varoja köyhille lapsille sekä vuodesta 1884 antamaan käsityön opetusta varattomille tytöille. Nykyään Kuopion Rouvasväenyhdistyksen käsityökoulu on paremmin tunnettu nimellä Kuopion Muotoiluakatemia.

Aloitimme korkeatasoisen muotoiluopetuksen antamisen lapsille ja nuorille vuonna 2014. Haemme nyt kokopäivätyöhön lasten ja nuorten ryhmien vastaavaa opettajaa. Lasten ja nuorten Muotoiluakatemia antaa muotoiluun painottuvaa käsityön taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta. Opetussuunnitelmamme perustuu suomalaisen muotoilun historiaan, mutta opetus on nykyaikaista ja käytämme paljon digitaalisia opetusvälineitä opetuksessa.

Työtehtäviin kuuluu lisäksi innostavien muotoilupainotteisten kehitysprojektien rahoituksen hakeminen sekä hankkeen tekeminen lasten ja nuorten kanssa.

Toivomme, että olet muotoilun ja taiteen opettamista rakastava empaattinen ammattilainen, joka on innostunut kehittämään lasten ja nuorten Muotoiluakatemiaa.

Englannin kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Tarjoamme Sinulle viihtyisän työn kauniissa 1856 rakennetussa Piipantalossa, mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää lasten ja nuorten Muotoiluakatemiasta muotoilukasvatuksen edelläkävijä.

Hakemus palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 30.6.2017 mennessä osoitteeseen:
Kuopion Muotoiluakatemia
Piispankatu 8
70100 Kuopio

Vastaan mielelläni kysymyksiin,
Toiminnanjohtaja Eija Tanninen-Komulainen
puh. 044 731 8000
eija.tanninen-komulainen@designkuopio.fi